Planning

Fase 1

Alle woningen en appartementen van De Veense Poort fase 1 zijn verkocht. De bouw van de grondgebonden woningen van fase 1 is inmiddels afgerond, en alle woningen zijn door Vergeer Bouw naar volle tevredenheid opgeleverd aan de kopers. De bouw van het eerste deel van het appartementengebouw Montreal is in volle gang. De bouw van deze fase 1B is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 afgerond.

Fase 2

Timpaan is druk bezig met de ontwikkeling van de tweede fase. Deze fase bestaat uit 36 appartementen en circa 40 grondgebonden woningen. De eerste 22 appartementen zijn op 18 juli in verkoop gegaan.

We verwachten in het eerste kwartaal van 2018 te starten met de verkoop van (een deel van) de grondgebonden woningen uit fase 2A. Hierin worden weer verschillende typen Timpaan Verandawoningen aangeboden, voor uiteenlopende doelgroepen.

Verwachte start bouw fase 2

Als alles volgens planning verloopt verwachten wij in het vierde kwartaal van 2017 te starten met de bouw van de appartementen van fase 2. De oplevering zou dan vanaf het vierde kwartaal van 2018 plaatsvinden.