Vergeer Bouw heeft vandaag een nieuwsbrief verstuurd aan de kopers van de appartementen. Hierbij een stukje uit deze nieuwsbrief.

De periode tussen afgelopen kerst en heden hebben we niet stil gezeten! Bij fase 1 van het appartementengebouw hebben we bij het lezen van deze nieuwsbrief bijna alle 40 appartementen opgeleverd! Wanneer er woningen opgeleverd worden is het altijd het streven om zo min mogelijk, en bij voorkeur helemaal geen, opleverpunten te hebben. Bij een aantal appartementen was er inderdaad sprake van 0 opleverpunten! Het gemiddelde aantal opleverpunten bedroeg uiteindelijk ongeveer 1,5 punt per appartement.

Wellicht dat u af en toe langs het werk rijdt, dan heeft u kunnen zien dat we inmiddels op hoogte zijn. Vandaag zijn we de dakvloer aan het storten op de 6e verdieping.

Daarnaast zijn op de begane grond en 1e verdieping de eerste houtskeletbouwelementen geplaatst en zijn er geveldragers (deze dienen om het metselwerk op te vangen boven gevelopeningen) en borstweringssteunen (deze dienen om de metselwerk borstweringen constructief te verstevigen) gemonteerd.

Verder zijn de eerste prefab betonnen wandschijven en balkons gemonteerd en aan de galerijzijde zijn de eerste prefab betonnen kolommen gemonteerd.

Het metselwerk op de begane grond, de zogenaamde ‘plint’ van het gebouw, wordt opgetrokken en zo wordt beetje bij beetje het definitieve gevelbeeld zichtbaar.